LajmeTë fundit

Këto vendbanime në Komunë të Preshevës më 24 prill 2019 nuk do të kenë rryme

Për shkak të punimeve në objektet e energjisë elektrike, nesër, më 24 prill 2019, në Komunën e Preshevës disa vendbanime do të mbeten pa energji elektrike prej ora 09:00 deri ora 14:00

Vendbanimet që nuk do të kenë rrymë janë:

Lagja Llapinca, Rruga e Kumanovës, Rruga e Gjilanit dhe zona e Karadakut