Maqedoni

Karaxhovski: Rastet me korona janë rezultat i tubimeve për Ramazan dhe Bajram!

Numri më i madh i infeksioneve me koronavirus sipas epidemiologut Zharko Karaxhovski ka ndodhur përgjatë muajit të Ramazanit dhe festës së Bajramit, e që tani këto shifra të larta të Covid-19 janë rezultat i atyre infeksioneve.

Ajo që ndodhi pas 26 marsit, duke iu referuar rritjes drastike të numrit të të infektuarve, është rezultat i mosrespektimit të masave, si mbajtja e maskave dhe tubimet. “Na u kthyen si boomerang tubimet përgjatë iftareve në muajin e Ramazanit dhe përgjatë Bajramit.” – tha Karaxhovski.

Ai u shpreh i dëshpëruar nga kjo situatë. (TV21)