Të fundit

Janë numëruar 95.88% të votave, deri më tani shqiptarët pa ulëse në parlamentin serb

Komisioni Republikan i Zgjedhjeve në Serbi ka publikuar reazultatet e fundit e 95.88% të votave të numëruara, raporton Ministria e Lajmeve.

Sipas “RIK”, partitë shqiptare deri më tani ende nuk kanë kaluar ‘pragun’, dhe aktualisht janë jashtë parlamentitit serb.

Lista “ Alternativa Demokratike Shqiptare” deri më tani 0.09% (3243)

Lista” Koalicioni i Shqiptarëve të Luginës” deri më tani 0.26% (9627)

Lajmi do të jetë në përditësim deri në përfundimin e rezulteteve.