Të fundit

Hapet zyra e KKSH-së në Medvegjë

Sot në mënyrë solemne e bëmë hapjen e zyrës së Këshillit Kombëtar Shqiptar (KKSH) në Medvegjë, raporton Ministria e Lajmeve.

Lajmin e ka bërë të ditur edhe vet kryetari i Këshillit Kombëtar Shqiptar , Ragmi Mustafa në llogarinë e tij zyrtare në favcebook.

Në prezencën të bashkëkombësve nga Medvegja, personaliteteve politike të Luginës së Preshevës dhe strukturave të KKSH-ës sot është hapur zyrtarisht zyra e KKSH-së në Medvegjë – shkroi z.Mustafa

“Zyra e KKSH-ës është nga të paktat që është hapur në nivel rajonal në këtë komunë me mbështetjen e Ministrit në detyrë të Ministrisë për Evropë dhe Punët e Jashtme të Republikës së Shqipërisë, z. Gent Cakaj si pjesë e masave programatike të KKSH-ës.”- është shprehur tuje kryetari i KKSH-së