Bota

Gjermania, Zvicra dhe Austria, shtetet më të sigurta në Evropë kundër Covid-19

Sipas një studimi të fundit, Gjermania është renditur shteti i parë në Evropë si vendi më i sigurt, ndërkohë sa u përket shteteve të botës, Gjermania renditet e dyta në listën e “Deep Knowledge Group”.

Nga ana tjetër, Zvicra është renditur e dyta, si shteti më i sigurt në Evropë kundër koronavirusit, ndërsa sa u përket shteteve të botës, ky shtet renditet në vendin e 11-të shkruan albinfo.ch.

Nërkohë edhe Austria është një nga shtetet më të sigurta në Evropë, që sipas “Deep Knowledge Group, ky shtet është rënditur e treta, si vendi më e sigurt në Evropë dhe si vendi i 12-të nga të gjitha shtetet e botës.

Lajmi është bërë i ditur nga një studimi “Deep Knowledge Group” studim ky që është bazuar në shumë kritere, si efektiviteti i trajtimeve të administruara apo masat e ndërmarra nga qeveritë.

Nga ana tjetër, këto tri shtete konsiderohen edhe si nga vendetet më të mira për t’u rikthyer nga pandemia e koronavirusit. Po ashtu, studimi zbuloi se Gjermania, Zvicra dhe Austria janë në një pozitë të fortë të tërhiqen nga kriza, pavarësisht të prekurve mbi baza për banor.