Lajme

Gjermani — shpërthen revolta në aeroport, disa polic arrijnë për të qetësuar shqiptarët

250 pasagjerë, përfshirë fëmijë e të moshuar, pritën 24 orë për të marrë avionin në aeroportin e Hamburgut në fillim të korrikut, shkruajnë mediet gjermane.

Pasagjerët zbuluan se avioni i tyre drejt Tiranes kishte pësuar defekt teknik dhe fluturimi do të shtyhej për ditën tjetër. Vendimin për këtë e kishte marrë Autoriteti kundër Zhurmave. Ditën tjetër edhe avioni që mbërriti nga Tirana ishte me shumë vonesë, e nuk u lejua të fluturonte natën.