Lajme

Fashizmi i Malit të Zi: 230 euro dënimi për ngritjen e Flamurit Shqiptar

Para disa ditësh në adresë të Emin Beqaj nga fshati Milesh i Malësisë ka ardh Vendimi për dënim prej 330 eurosh, gjegjësisht 230 euro nëse paguhet në afatin e caktuar në , për se me datë 28 nëntor në kulmin e shtëpisë në ndërtim kishte vendosur Flamurin kombëtar.

Lidhur me këtë rast është reaguar nga disa subjekte politike, duke e theksuar këtë çështje edhe në Parlamentin e Malit të Zi nga nënkryetari Genci Nimanbegu në debatën e ndryshimit të Ligjit mbi rendin dhe qetësinë publike.

Poashtu një gjest tjetër I subjekteve shqiptare është edhe pagesa e gjobës prej 230 eurosh nga ana e Alternativës shqiptare, ku lideri I saj Nik Gjeloshaj në këtë rast ka përsëritur qëndrimin e tij:” Unë kam pohuar pubikisht që çdo shqiptar që dënohet për flamur, gjobën në tërsi do t’a paguaj Alternativa Shqiptare!
E përsërisim edhe me këtë rast se NUK MUND TË NA E NDALIN PËRDORIMIN E SIMBOLIT TONË dhe që NUK MUND TË NA DËNOJNË, sa jemi në gjendje të PAGUAJMË!”,deklaroi mes tjerash Gjeloshaj.