Sporti

Edhe një tjetër ‘luftëtar’ po i shtohet Kosovës: Hamzë Jashari së shpejti do ta përfaqësojë shtetin tonë në garat ndërkombëtare të xhudos

Edhe një emër tjetër po i shtohet xhudos së Kosovës. Bëhet fjalë për 18 vjçarin nga Shkupi, Hamzë Jashari, transmeton Ministria Lajmeve


Trajneri i suksesshëm nga Kosova, Driton Kuka, ka njoftuar se Hamzë Jashari së shpejti do ta pëfaqësojë shtetin e Kosovës.

Hamzë Jashari është tashmë e klubit të xhdous “Ippon” dhe poashtu është në procedurë për marrjen e shtetësisë së Kosovës.

Nëse gjithçka shkon sipas planeve, atëherë Hamzë Jashari do të jetë i gatshëm për Lojërat Olimpike 2024 në Paris.