Showbiz

Djali i Schwarzenegger fotografohet me të dashurën shqiptare

Djali i Arnold Schwarzenegger, Joseph Baena, është parë sërish të dalë dorë për dore me të dashurën e tij shqiptare, Niki Dodaj, në West Hollywwood.

Dodaj është një vajzë me prindër shqiptarë, të cilët kanë emigruar në SHBA në vitet ’90.

Ajo është 21-vjeçe dhe është diplomuar për menaxhim biznesi në Kaliforni.

Baena është fëmija që Schwarzenegger e pati me një punonjëse te shtëpia e tij.

Aktori e pranoi atësinë në vitin 2011 dhe ka qenë mjaft i pranishëm në jetën e të birit të tij./kp