LajmeTë fundit

Deshtojne “matematikat” e Shqiprim Arifit, Enis Sejdiu emrohet drejtor ne Shkollen ne Leran

Sot, Ministria e Arsimit te Republikes se Serbise, pas shume konfrontimeve te brendeshme mes ushtruesit te detyres se drejtorit te shkolles Veton Saqipi e kunderkandidateve tjere, drejtor i shkolles se fshatit Leran eshte emruar z.Enis Sejdiu nga Presheva.
Edhe pse ish-ushtruesi detyres z.Veton Saiqipi kishte perkrahjen pa rezerve te kryetarit Arifi, njeherit dhe partnerve te tyre te koalocionit SNS, dukert se Ministria Arsimit te Republikes se Serbise ua prishi matematikat Shqiprim Arifit dhe shefit te SNS-it per Jug te Serbise,”Ajshtanjit te Surdulices” Dragan Stevanovic Boske.