Çedomir Jovanoviq e pranon se ka përdorur drogë: ”Sigurisht që e kam provuar!”

Politikani serb Çedomir Çeda Jovanoviq zbuloi se kishte provuar substanca ilegale, transmeton Ministria e Lajmeve

Çeda Jovanoviq theksoi se për të janë shkruar shumë të pavërteta dhe se një nga gabimet ka qenë se ka lejuar të ndërtohet një imazh i tij në publik, i cili nuk ka të bëjë me atë që ai është në të vërtetë.

Ka shumë marrëzi. Po e lë pas vetes, por ka shumë gjëra për të cilat pendohem. Nuk ka asnjë mënyrë për të mohuar një gënjeshtër për veten tuaj. Marrëzia më e madhe është se kam lejuar të tjerët të krijojnë një imazh për mua – tha Jovanoviq.

Kur më takojnë, shohin që jam tjetër njeri – shton Ceda. Politikani foli hapur për përdorimin e lëndëve narkotike.

Unë kam katër fëmijë që nuk janë më aq të vegjël. Mihailo flet shtatë gjuhë, Angelija në moshën 12-vjeçare flet më shumë anglisht dhe frëngjisht sesa serbisht. Çfarë dinë ata, a mendoni se mund të jetoj me ta pa folur për ekstazi, MDA, , alkool… Këto janë gjërat që më tmerrojnë – thotë Jovanoviq

Kushdo që ka jetuar në Beograd në vitet e tetëdhjeta dhe nuk ka pirë një gjoint, gënjen. Por për mua të gëlltisë thonjtë në moshën pesëdhjetë vjeçare, kjo është krejtësisht qesharake. Duhet t’u shpjegoj fëmijëve të mi se çfarë është… Nuk duhet të fusin dorën në zjarr për të parë se çfarë është – ka përfunduar Jovanoviq për “Kurir”, i cili nuk e fsheh se e do sportin.