Të fundit

Bisnesmeni nga Bujanoci kotribon në luftën kundër Covid-19

Shtabi për situata të jashtëzakonshme në mbledhjen e saj të parë të kryesuar nga kryetari i komunës, njëherit komandant i këtij shtabi Nagip Arifi, me kërkesë të drejtoreshës së Shtëpisë së Shëndetit në Bujanoc iu ka drejtuar me një kërkesë Ministrisë së Shëndetësisë, respektivisht sektorit për organizimin e shërbimit shëndetësor për sigurimin e një aparati të Rentgenit.

Kërkesa e shtabit është shqyrtuar menjëherë nga Ministria e Shëndetësisë dhe iu është lejuar donacioni i një aparati të Rentgenit.

Për ta kompletuar donacionin e Ministrisë së Shëndetësisë ka kontibuar edhe donatori nga Bujanoci, afaristi Bujar Sejdiu, të cilit iu është ndarë një mirënjohje nga drejtoresha e Shtëpisë së Shëndetit Dr.Lela Jovanoviq për kontributin e dhënë.

Nga viti 1982 Shtëpia e Shëndetit nuk ka siguruar ndonjë aparat tjetër të Rentgenit, dhe pas 38 vjetësh pajiset me një të ri.