LajmeTë fundit

Beteja e publikimit te fakturave vazhon

“Lufta” e partive politike si ato nga ana e pozites dhe te opozites, perkatesisht mes APN-se dhe PVD-se, po vazhdon tutje.

Ne kete mes te akuzave per keqperdorime te parase publike, jane futur edhe disa kompani private, qe zhvillojne aktivitetin e tyre ne Komunen e Presheves.

Akuzat jane te ndersjella mes ketyre dy subjekteve politike te cilat vazhdimisht, po i bejne publike disa faktura me vlera te larta qe jane paguar nga Komuna e Presheves.