Të fundit

Arusha për herë të parë filmohet në afërsi të Preshevës

Ne nje xhirim te malit ne Malesi te Presheves verehet arusha qe duket se i takon llojit te Arinjeve te murm, nje lloj qe jeton ne shume vise te Evropes, Rusise, Azise Qendrore , Kines , Kanadase , Shteteve të Bashkuara , Hokaidso, Skandinavise dhe rajonit të Karpateve , veçanerisht Rumanise, Anadolli, Ballkanit dhe Kaukazit . Ariu i murrme njihet si nje kafshe kombetare dhe shteterore në disa vende evropiane. Ariu i till jeton ne nje hapesire shume kilometrash dhe mund te leviz gjate. Kjo eshte e hera e pare qe shihet ne nje video ne Presheve.

Video : Black in White Preshevë

SHIKO KËTU VIDEON