Të fundit

Arifi e quan pushtetin lokal mashtrues dhe shkatërrues të Komunës së Preshevës

Kryetari i Alternativës për Ndryshim Shqiprim Arifi, në rrjetin e tij social facebook akuzoi pushtetin lokal për mashtrim dhe shkatërrim të Komunës së Preshevës, përcjell Ministria e Lajmeve.

Në prononcimin e tij Arifi konsideron se ky pushtet është jolegjitim, ndërsa PVD-në e vlerëson si “degë” të PDSh-së

Tutje kreu i APN-së u shpreh se qeverisjet e 30 viteve të fundit nga subjektet e “vjetra” nuk mund të krahasohen me qevrisjen e tij që e kishte në pesë vitet e fundit.

Për më shumë mund ta ndiqni videon e plotë ;

? VIDEO