Të fundit

Ambsadorë nga vendet e Unionit Evropian sot vizituan Qendrën e pranimit të Migracionit dhe kompaninë ‘Woodmania’ në Preshevë

Delegacioni i lartë i përbërë nga disa ambasadorë nga vendet e Unionit Evropian si dhe përfaqësuesit e Programit UNOPS dhe EU PRO Plus, sot vizituan Qendrën për pranim të Migracionit si dhe hapësirat afariste të kompanisë “Woodmania” në Preshevë, transmeton Ministria e Lajmeve.

Këta janë emrat e Amsadorëve dhe pëfaqësuesve të tjerë : Emanuele Giaufret Ambasador i Delegacionit të Unionit Evropian, Koen Adam Ambasador i Belgjikës, Maria Virginia Mendes de Silva Pina Ambasadore e Portugalisë, Nikolaus Lutterotti Ambasador i Austrisë, Zsolt István Németi Chargé d’affairs, Sekretari i Parë i Ambasadës së Hungarisë ,Leoneta Pajer Delegacioni i Unionit Evropian, Gordana Aračkić Delegacioni i Unionit Evropian, Marko Vujačić Menaxher i Program i UNOPS, Olivera Kostić Menaxhere e Programit EU PRO Plus

Përveç Qendrës së pranimit të Migrantëve dhe kompaninë e lartëpërmendur, ende nuk ka asnjë informacion se nëse e kanë vizituar edhe komunën e Preshevës delegacioni i Amasadorëve.