Lajme

Albright zbulon momente të jashtëzakonshme: Kështu e çliruam Kosovën me presidentin Clinton

Me duartrokitje dhe brohoritje nga qytetarët ka marrë fjalën Madeline Albright.

Ajo thotë se është e nderuar që është në Kosovë.

“Ne kurrë nuk do të ju harrojmë. Ne do te ju përkrahim gjithmonë”.

Ajo po tregon se si presidenti Clinton e ka telefonuar në mes të natës.

“Dhe i ka thënë se do ta bëjmë gjënë e duhur për Kosovën. Dhe unë i thash po do ta bëjmë të duhurën”, ka thënë Albright.

Ketu ne link mund ta shifeni videon https://youtu.be/iP2ALiMQOIw