Të fundit

Aksident iltrafiku në afërsi të fshatit Samolicë , rrotullohet vetura

Një veturë e tipit ”Opel” është rrotulluar në afërsi të fshatit Samolicë.

Sipas burimeve të para, besohet se vetura është vetëaksidentuar, derisa nuk dihet nëse ngasësi i automjetit është lënduar.

Aksidenti ka ndodhur në hyrje/dalje të fshatit Samolicë, në përpjetën që lidh Bujanocin dhe Preshevën./luginalajm