Të fundit

“ADSH” përmbyll procedurat dhe garon me numër 15 në zgjedhjet parlamentare

Pas verifikimit të dokumentacionit dhe pas përmbushjes së të gjitha parakushteve ligjore, sot më 8 mars, Komisioni Republikan Zgjedhor ka çertifikuar Listën “Alternativa Demokratike Shqiptare” e cila më datë 3 prill do të garojë me numrin 15 për zgjedhjet Parlamentare.

Falënderojmë të gjithë simpatizantët, qytetarët tanë, si dhe aktivistët, të cilët kontribuan në mbështetjen e Listës ADSH-së