TOP STORIES

93-Vjeçari Ndahet Nga Bashkëshortja pas shumë vitesh: Kam Një Tjetër, Dua Të Rindërtoj Jetën Time!

I moshuari është 93 vjeç dhe ajo 86 vjeçe. Por pavarësisht moshës nuk është asnjëherë vonë për të filluar nga e para.

Kështu duhet të ketë menduar një pensionist nga Arezzo i Italisë, i cili vendosi që të ndahej nga bashkëshortja e tij, 7 vite më e re se ai.Sikur ndodh në shumë martesa, edhe në këtë rast ka hyrë në skenë një person i tretë, një zonjë pak a shumë e moshës së çiftit. Sipas mediave italiane, 93-vjeçari e ka njohur atë në një klub nate dhe është dashuruar marrëzisht me të.

Per la jmin e plo te kli ko ne re kla mem me posjte