LajmeTë fundit

12.12.2019 do të mbahet seanca e Kuvendit Komunal në Preshevë

Seanca e gjashtë e Kuvendit Komunal në Preshevë është seanca e fundit për këtë vitë.

Me datë 12.12.2019 ora 12:00, pritet të filloj mbarvajtja e seancës së Kuvendit Komunal. Pikat më të theksuara të kësaj seance janë “rebalansi” dhe “buxheti” i planifikuar për vitin 2020.

Më poshtë mund t’i shifni të gjitha pikat e ‘Rendit të Ditës’, që do të shqyrtohen ditën e enjëte ;