Të fundit

Arifi viziton Ministrin e Drejtësisë Selim Selimin

Kryetari i komunës së Preshevës në vazhdën e takimeve me përfaqësues politik të Qeverisë së Kosovës, sot vizitoi dhe Ministrin e Drejtësisë Selim Selimin, përcjell Ministria e Lajmeve.

I pari komunës vlerëson se z.Selimi ka dhënë një kontribut të madh për Luginën e Preshevës.

“Është me prejardhje nga Presheva dhe ndjek nga afër zhvillimet në luginë të Preshevës dhe kontribon pandërprerë për ne”- shkroi z.Arifi.

Postimi i plotë :

Në Prishtinë vizitat i përfundova me takimin me Ministrin e Drejtësisë mikun tim Selim Selimi

Selimi ka dhënë një kontribut të madh për luginën e Preshevës qysh nga kyçja e tij në politikën kosovare, fillimisht si këshilltar i ish presidentes Jahjaga, si udhëheqës i kabinetit të ish kryeministrit Haradinaj dhe tani si Ministër i Drejtësisë.

Është me prejardhje nga Presheva dhe ndjek nga afër zhvillimet në luginë të Preshevës dhe kontribon pandërprerë për ne, ku si projekt kishte realizuar ndërtimin e parkut, zë i fuqishëm për themelimin e fondit kombëtar të Solidaritetit, projekte që do të realizohen për Zyrën e të rinjëve dhe IT School.

Faleminderoj Ministrin për kontributin për luginën e Preshevës,

Presheva krenohet me Selimin.