Lajme

​”Shenur Jahiu:Portali zyrtar i Radio Televizionit Presheva eshte mbyllur per mungese te fondeve

– Pas publikimit te lajmit ne Ministrin e Lajmeve – “Zhgenjyese, portali publik i RTV Presheva “padrejtesisht privat”, fiton fonde ne emer te mediave, Shaip Kamberi financues” ka reaguar Shenur Jahiu, menaxhues i portalit  www.rtvpresheva.com, duke thene se portali zyrtar i Radio Televizonit Presheva eshte mbyllur, per shkak te mungeses se fondeve, deri sa portalin qe e menaxhon ai, perfitues i fondeve nga Komuna e Bujanocit dhe buxheti republikan, eshte portal i hapur privatisht nga ana e tij dhe se nuk ka asnjefare lidhje me Televizionin Publike te Presheves ku z.Jahiu punon, ndonese per me shume se 14 muaj kane punuar pa marre paga.
Sado qe e verteta e pronesis se portalit te jete e rendesishme, financimi i medaive te aferta ose pjese e Partis per Veprim Demokratik, sic eshte rasi i z.Jahiu, eshte shume evidente ne Komunen e Bujanoces, e qe per dallim nga Komuna e Presheves, ata ndarjen e mjeteve e bejne me konkurs publik.