Opinione

​REFERENDUMIN E KEMI…

Nuk ka nevojë që të organizohet edhe një Referendum gjithpopullor i shqiptarëve të Luginës së Preshevës, se, verdiktin e tyre për bashkangjitje me Kosovën e kanë shprehur mbi 98 % e popullatës së Luginës së Preshevës, më 1 dhe 2 mars 1992.
Çdo tentativë e Kosovës që ta përsëris edhe njëherë këtë vullnet të shqiptarëve për bashkim, nuk është gjë tjetër pos lojë me ndjenjat e kësaj popullate, sç janë duke luajtur shumica e politikanëve të Kosovës.

Referendumin e kemi si një akt madhor të popullit, mirëpo ai duhet të jetësohet nga pala kosovare në bisedime…
BM