Eunika Valiqi një “Fashion Girl” e vërtetë (Foto)

Edukata arrin vlerën e vet, atëherë kur nëna Xheneta Valiqi bëhet shembull për të bijën e vet, duke i nxjer me vepra shkollimi siq është në këtë rast Eunika Valiqi vajza me sjellje të mirë në ecjen e saj veshjen e saj tani më si Fashion Girl, ku për moshën që ka ka përparuar jashtëzakonisht mire, me një stil të veqant dhe bukur te hollë në pamje të mirë dhe sigurisht nëmoralin e saj. Unika poashtu është nxënëse e shkëlqyer në
ISP International School of Prishtina dhe njef rrjethshëm gjuhën Angleze.

Tani më Eunika po pregaditet që në të dy aspekte te ec përpara dhe ne i urojmë shumë suksese dhe mbarësi.
Me poshtë kemi vetëm disa nga fotot e mrekullueshme të sajat, ku tregon artin e Fashion Girl ecjen paraqitjen dhe modestin e saj.