LcWaikiki në Preshevë hap konkurs pune në pozita të ndryshme

Lajmrim për punë në LcWaikiki-Preshevë.

Kompania turke po kërkon 15 punëtore në pozita të ndryshme e cila pritet të hapet shumë shpejt në komunën e Preshevës, transmeton Ministria e Lajmeve.

Të interesuarit për punë duhet të shkruajnë cv-të e tyre në gjuhën angleze dhe ti dërgojnë në e-mail lulzim.rasiti@pks.rs dhe zlokapa@Lcwaikiki.com
ose në nr mobil: +381 063 87 63 997

Afati i dërgimit të dokumentacioneve pët konkurs pune është deri në fund të muajit qershor 2021.

Pozitat që po kërkohen nga kompania e mirënjohur LcWaikiki janë si në vijim;

Menaxher/e kryesorë 1

Menaxher/e i departamentit 2

Magacioner/e 2

Arkatarë/e 5

Shitës/e 5