Inspeksioni komunal në Preshevë ndërrohen disa drejtime të qarkullimit në disa rrugë të qytetit

Inpeksioni komunal për komunikaciom në Preshevë ka marr vendim për ndërrimin e kahjes së qarkullimit në disa rrugë të qytetit të Preshevës.

Sipas këtij vendimi rruga “Ramiz Sadiku” dhe “Sava Kovacevic” kane nderruar kahjen dhe tani per te shkuar ne Rahovice mund te shkoni nga rruga Ramiz Sadiku dhe jo nga rruga Sava Kovacevic tek ish pazari i vjeter.

Të dy rrugeve muaj më parë nga pushteti i kaluar iu kishte ndërruar kahja dhe tani në ardhjen e pushtetit të ri përsëri ndërrohen rrugët.