Vuçiq : Edhe 105,000 vaksina Pfizer të tjera po mbërrijnë në Serbi

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, thotë se edhe 105,000 vaksina të tjera Pfizer po mbërrijnë sot.

“Ne kemi vaksina, por nuk kemi askujt për t’i dhënë. 105,000 vaksina të tjera Pfizer po mbërrijnë sot,” shtoi ai.

Ai deklaron se Serbia është një nga liderët në vaksinimin dhe se do të ishte e para nëse njerëzit do të donin të vaksinoheshin. Vendet e tjera nuk na kanë kaluar pasi kanë më shumë vaksina sesa për shkak të dëshirës së qytetarëve për të marrë vaksinat.

Ai beson se është e rëndësishme të motivohen njerëzit të vaksinohen deri në fund të majit. Ai deklaron se për shkak të kësaj, ai do të marrë një autobus për në fshatrat e Serbisë për të biseduar me qytetarët.