AAK me plan për ti pajisur me shtetësi të Kosovës qytetarët e Luginës së Preshevës

Prezentimi i planit për natyralizimin dhe pajisjen me shtetësi të Republikës së Kosovës për qytetarët e Preshevës, Bujanovcit dhe Medvegjës sot nga kryetari Haradinaj në takimin me luginasit në Fushë Kosovë.

Me Ramushin President, forca e Kosovës bashkëdyzohet me atë të Luginës për të vepruar si një trup.

VIDEO

https://fb.watch/3eygaP_ILQ/

https://fb.watch/3ey8WzBrKJ/