Kroacia mbyll kufirin për shtetasit e Serbisë

Që nga sot, Republika e Kroacisë ka filluar zbatimin e masave të reja kundër pandemisë Covid 19, dhe disa prej tyre gjithashtu i referohen hyrjes së shtetasve serbë, si dhe udhëtimeve të shtetasve kroatë që kthehen nga Serbia.

  • Të gjitha hyrjet turistike në Kroaci janë të ndaluara.
  • Qytetarët e Serbisë që kanë dëshmi të justifikimit të udhëtimit (vdekje, trajtim, takim biznesi) duhet të kenë një test negativ PCR që nuk është më i vjetër se 48 orë.