(Video) 28 Nëntori i rradhës që ushtarët e UÇPMB-së e presin jashtë vendlindjes

Nesër është një nga festat më të rëndësishme për shqiptarët, që simbolizon rezistencën dhe sakrificën e shqiptarëve për liri dhe sovranitet.

Mirëpo jo të gjithë kanë mundësinë për ta shijuar ndjenjën festive që e krijon 28 Nëntori.

E nga ta janë edhe ushtaret e UÇPMB-së të cilët nga festa e liria i privon mos lejimi i ardhjes ne vendlindje nga shteti serb.