Rekord i zi në Serbi: 57 të vdekur, dhe mbi 7,500 të infektuar me Covid-19

Gjatë 24 orëve të fundit, jane 7,780 të infektuar me koronavirus në Serbi dhe 57 njerëz vdiqën.

Brenda 24 oreve te fundit jane testuar 22,404 njerëz.

155,990 raste me koronavirus janë regjistruar në Serbi që nga fillimi i epidemisë, ndersa numri i vdekjeve në total eshte 1,423.

Shtabi i krizave pas mbledhjes pritet te mbaje konference per shtyp.