Sot në Preshevë kanë rezultuar pozitivë 10 persona me Covid-19

Raporti i 24 orëve të fundit nga Covid – Ambulanca në Preshevë

CoVID ambulanca 26.11.2020 – 10 pozitiv

46 pacientë janë paraqitur për kontrollë (41 pacient në kontrollin e parë), 6 pacientëve iu është bërë RTG mushkërive, 3 pacient janë testuar me PCR test

6 pozitiv nga 28 pacient sa janë testuar me Antigen Covid test – (mosha: 1960, 1995, 1997, 1991, 1943, 1947), 23 negativ

4 pacient pozitiv nga PCR testet e dërguara më herët (mosha: 1973, 1943, 1941, 1996), negativ 17

4 pacient në gjendje të rëndë janë hospitalizuar, 2 në spitalin e Vranjës, 1 në spitalin e Surdulicës dhe 1 në qendrën klinike në Nish