Për 20 ditë në Preshevë infektohen 112 persona, 33 në gjendje të rëndë

Raporti i punës Covid Ambulanta, shtëpia e shëndetit “Presheva”
01.11 – 20.11.2020

803 pacientë kanë kërkuar ndihmë mjeksore me simptome Covid

112 kanë dal pozitiv në PCR test

33 pacient janë hospitalizuar në gjendje të rëndë (25 në spitalin e Vranjës, 4 në Surdulicë dhe 4 në qendrën klinike Nish)