Maqedoni e Veriut: 1 237 raste të reja dhe 39 viktima nga Covid-19

Në 24 orët e fundit në Maqedoninë e Veirut janë kryer 3 200 teste te dyshuara për CoViD-19 dhe prej tyre 1237 kanë rezultaur pozitivë, ose 39 per qind e testeve. Po ashtu në 24 orët e fundit kanë ndërruar jetë edhe 39 pacientë, ndersa janë shëruar 748 persona.