Aliu paralajmron: Së shpejti do të themelohet subjekti i ri politik ”Alternativa Demokratike Shqiptare”

Gjatë emisionit “Zëri Politik”, z.Armend Aliu zv.kryetar i komunës së Preshevës dhe njëri ndër themeluesit ieAlternativës për Ndryshim(APN-së), i cili ka dhënë dorëheqje para një kohe nga subjekti në fjalë, deklarori se së shpejti do të themeloj partinë politike të cilën e ka quajtur “Alternativa Demokratike Shqiptare”.

z.Aliu për Rtv Aldi është shprehur se partia e tij e re do të jetë e hapur për të gjithë qytetarët e komunës së Preshevës.