Vuçiq: Nga 1 janari do të rriten pagat për mantilbardhët në Serbi

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, njoftoi mbrëmë në emisionin “Ćirilica” se nga 1 janari i vitit të ardhshëm, punëtorët shëndetësorë do të marrin një rritje prej 5 përqind, ndërsa sektorët e tjerë do të kenë një rritje prej 3.5 përqind.

Nga 1 janari, ne do të rrisim pagat për kujdesin shëndetësor me 5%, dhe nga 1 prilli, edhe për të tjerët. Po ashtu ne si Qeveri 10,000 dinarë të fondeve shtesë për punëtorët shëndetësorë – tha Vuçiq