Ministri Vulin fyen shqipëtarët përsëri dhe atë direkt në TV publik “RTS” duke i quajtur “Shiptari”

Sot, Ministri i Policisë, Aleksandar Vulin, i quajti shqiptarët “Siptari” drejtpërdrejt në emisionin e mëngjesit në RTS.

Kur u pyet nga prezantuesi për armën e gjetur afër Bujanovcit, ai tha se ishte dërguar për ekspertizë, dhe deklaroi se i përkiste “terroristëve të Shiptarit (Siptarski terroristi)”.

Kur u pyet për situatën në Zonën e Sigurisë Tokësore, Vulin tha se ishte e komplikuar dhe se “bandat Siptare po performonin atje”.

Gjatë intervistës, drejtuesja e emisionit nuk e paralajmëroi atë për gjuhën e urrejtjes të papranueshme në media, veçanërisht në Shërbimin Publik, i cili u përket të gjithë qytetarëve të Serbisë.