“Covid-19” shtyn Botërorin e Klubeve!

Në ditën e pandemisë globale “COVID-19” dhe ndikimit të saj në futboll, FIFA ka marrë një numër vendimesh të lidhura me kompeticionet, duke përfshirë Kupën Botërore të Klubeve 2020 dhe turnet e të rinjve të grave të planifikuara për 2020.

Kupa Botërore e Klubeve të Qatarit FIFA 2020, e planifikuar fillimisht për në dhjetor, do të zhvillohet nga 1 deri më 11 Shkurt 2021, në Katar.

FIFA dhe vendi pritës do të ofrojnë garancitë e nevojshme për shëndetin dhe sigurinë e të gjithë atyre që janë të përfshirë.