Situatë alarmante: 10 punonjës të Shtëpisë së shëndetit pozitiv me Covid-19

Ashtu siç kemi informuar edhe ditëve të kaluara, situata epidemiologjike e shkaktuar nga Covid-19 po vazhdonë të përkeqësohet në komunën e Preshevës, raporton Ministria e Lajmeve.

Sipas informacioneve të siguruara nga redaksia jonë në Shtëpinë e shëndetit aktualisht rezultojnë 10 punonjës, mjek, motra medicinale dhe tenkik medicinal.

Andaj u bëjmë thirrje qytetarëve të komunës së Preshevës që të kenë kujdes të ndërrmarin masa parandaluese dhe të reduktojnë vizitat në institucionin në fjalë, por vetëm nëse kanë arsye të forta.