Shqiptarja, kuzhinierja më e mirë në Danimarkë për vitin 2020

Shqiptarja Elly Iseni, e cila jeton dhe vepron në Danimarkë, është shpalur fituese e edicionit të këtij viti 2020 në talent show “Hell’s Kitchen” në Danimarkë.

Thuhet se Elly Iseni është me prejardhje nga Tetova dhe ka emigruar në Danimarkë që në moshën 5-vjeçare.

Në profilin e saj në Facebook ajo ka shkruar se ajo është fituese e kuzhinës në DENMARK 2020, transmeton albinfo.ch.