Mëshumë se 300 migrantë nga Subotica dislokohen në Preshevë

Gjatë ditës sotmë në Qndrën e Pritjes për migrant në Preshevë janë dislokuar më shumë se 300 migrantë të Lindjes së Mesme nga qytetit i Suboticës.

Migrantët ishin të shoqëruar nga policia dhe xhandarmëria, të cilët u transportuan në me autobusë në Qendrën e Pritjes për migrant në Preshevë.