Prodhohet tanku i parë kosovar ‘Made in Komoran’

Një qytetar nga Komorani i Kosovës ka prodhuar tankun e tij personal.

Osman Bogaj, qytetari i cili ka bërë këtë makinë luftarake ka dalë për një xhiro në fshatin e tij.

Ai tërhoqi vëmendjen e qytetarëve të cilët kanë bërë video, të cilat i kanë publikuar nëpër rrjetet sociale, duke marrë shumë pëlqime dhe reagime nga përdoruesit e rrjeteve sociale./GS