Fillon asfalltimi i tri rrugëve në fshatin Dobrosin

Gjatë ditës së sotme filluar asfalltimi i tri rrugëve në fshatin Dobrosin të komunë së Bujanocit.

Këtë e ka bërë të ditur zv.kryetari i Komunës së Bujanocit, Shqiprim Musliu, përmes një postimi në rrjetin e tij social facebook.

Postimi i plotë i Musliut:

Sot vizitova fshatin Dobrosin, vendi nga ku filloi rezistenca dhe fryma e lirisë për shqiptarët e Kosovës Lindore.
Dobrosini është dhe do të mbetet në prioritetet e mia gjatë gjithë veprimtarisë sime politike.

Për këtë, si zv/Kryetar i Komunës, ku inspektova punimet e rregullimit të tre rrugëve të cilat shumë shpejtë do të përfundojnë, e Dobrosinit do t’ia ndryshojnë pamjen ndërsa banorëve do t’ia lehtësojnë jetesën në këtë vend.

Banorëve të Dobrosinit ju zotova se do të bëjmë gjithçka që është e mundur për një jetë më të mirë për ta.Sot ka filluar asfalltimi i tri rrugëve në fshatin Dobrosin.
Këtë e ka bërë të ditur zv.kryetari i Komunës së Bujanocit, Shqiprim Musliu, përmes një postimi në rrjetin e tij social facebook.
Postimi i plotë i Musliut:

Sot vizitova fshatin Dobrosin, vendi nga ku filloi rezistenca dhe fryma e lirisë për shqiptarët e Kosovës Lindore.
Dobrosini është dhe do të mbetet në prioritetet e mia gjatë gjithë veprimtarisë sime politike.

Për këtë, si zv/Kryetar i Komunës, ku inspektova punimet e rregullimit të tre rrugëve të cilat shumë shpejtë do të përfundojnë, e Dobrosinit do t’ia ndryshojnë pamjen ndërsa banorëve do t’ia lehtësojnë jetesën në këtë vend.

Banorëve të Dobrosinit ju zotova se do të bëjmë gjithçka që është e mundur për një jetë më të mirë për ta