6 viktima dhe 535 raste të reja me COVID-19 në Maqedoninë e Veriut

Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit janë kryer 2.445 teste, ndërsa janë regjistruar 535 raste të reja me COVID-19.

Sipas qyteteve në: Shkup-277, Kumanovë-17, Dibër-7, Shtip-22, Prilep-26, Tetovë-18, Strugë-8, Veles-10, Manastir-13, Ohër-4, Kavadar-4, Gostivar-5, Gjevgjeli-24, Strumicë-30, Kriva Pallankë-2, Radovish-6, Koçan-12, Probishtip-3, Demir Hisar-2, Makedonski Brod-1, Vallandovë-5, Vinic-1, Dellçevë-1, Sveti Nikollë-9, Kërçovë-15, Resnjë-8, Negotin-5.

Instituti i Shëndetit Publik regjistron 168 pacientë të rikuperuar nga koronavirusi.

persona vdiqën në spital, pacientë nga Manastiri (66), Kumanova (57), Prilepi (72), Sveti Nikollë (69), Veles (67) dhe Negotinë (55).

6 Numri i përgjithshëm i të diagnostikuarve në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 22.170./Telegrafi