“Tri vite pa ta ndi erën Preshevë” – Gold Ag bën shkrimin prekës me një fotografi te varrit i babait të tij

Janë bërë tre vite që kur babai i Gold Ag ka ndërruar jetë.

Në Instagram ai ka publikuar një fotografi nga varri i babait të tij, ndërsa ka treguar se një nga miqt e tij e ka vizituar atë.

“3 vite pa ta ndi erën Preshevë, malli ma i madh është për varrin e babës.Sot vllau jem @granithysenii paska qenë me vizitu, me pastru dhe me mbjellë lule.Faleminderit pa fund nuk do ta harroj sa të jetoj.U pafshim për të mira toka ime”, ka shkruar Gold Ag.
Këngëtari ka tre vite që nuk shkon atje, krejt kjo për shkak të këngës së tij “Medvegja” ku shteti atje e shpalli person të padëshiruar.