Shpërthime të mëdha shkundin Bejrutin

Dy shpërthime të mëdha kanë shkundur kryeqytetin e Libanit, Bejrutin, të martën, duke lënduar disa njerëz e duke shkaktuar dëme të mëdha.

Shpërthimi shkundi disa pjesë të kryeqytetit dhe shkaktoi shumë tym.

Ministri i Shëndetësisë në Liban ka thënë se ka shumë të lënduar e shumë dëme të shkaktuara.