Vuçiq: Pas 4 majit pritet të kthehet vendi në normalitet

Presidenti Serbisë Aleksandër Vuçiq tha se pritet që gjithçka të filloj punën nga 4 maj dhe vendi të kthehet në normalitet pas krizës së madhe dhe bllokadës që ka shkatuar pandemia e koronabvirusit.

“Nëse gjithçka shkon mirë, mos e merrni fjalën time për këtë, unë pres që rreth 1 majit të hap pjesërisht trafikun ajror, pastaj trafikun ndër urban, dhe pas 4 majit të hapet pjesërisht trafiku i qytetit,”- deklaroi Vuçiq.