Ora policore fillon të premten në ora 17 deri të hënën në ora 5 të mëngjesit

Mediat serbe në këto momente po raportojn se Qeveria e Serbisë tani më ka marr vendim për rritjen e orarit të orës policore në tërë territorin e Serbisë, përcjell rtvpresheva.com

Sipas të njejtave media raportohet se vendimi është marr që ora policore këtë vikend të fillon nga dita e premte prej orës 17 deri të hënën në ora 5 të mëngjesit.

Fillimisht ishte raportuar që kjo masë do të vlejë vetëm pë qytetet Beograd dhe Nish, mirëpo raportimet më të reja bëjnë të ditur që kjo masë do të vlejë për tërë territorin e Serbisë