Mësoni kushtet e reja të ligjit të ri gjerman për migracionit i cili hyri në fuqi nga 1 marsi

Ligji i ri i migracionit të fuqisë punëtore të kualifikuar, i cili ka hyrë në fuqi më 1 mars, ka shumë yçkla dhe kushte. Por ai u jep përparësi të kualifikuarve. Se kë konsideron Gjermania të kualifikuar, për këtë shihni portalin e qeverisë gjermane: https://www.make-it-in-germany.com/de/ ose https://anabin.kmk.org
Për të tjerët mbetet në fuqi Rregullorja e Ballkanit Perëndimor, që do të thotë se për të punuar në Gjermani duhet një kontratë pune.

Për më shumë ndiqeni videon :